Μένουμε προσωρινά… χωριστά!

Η πανδημία του Covid-19 που έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας τους τελευταίους μήνες, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και τη δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης
Παρά την επιθυμία μας να ταξιδέψουμε για μια ακόμα χρονιά στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, ακολουθώντας το πνεύμα και τη φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι οι συνθήκες το επιτρέψουν να συναντηθούμε ξανά!
Έτσι, η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, με λύπη, αλλά και απόλυτο αίσθημα ευθύνης για την προστασία όλων μας, ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην 7η περιοδική της έκδοση «…κλπ» με τον απολογισμό των πεπραγμένων της για τη χρονιά που πέρασε και το πρόγραμμα της νέας περιόδου, καθώς αυτή, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε, παίρνει – ελπίζουμε – μικρή… παράταση.
Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν να βρεθούμε όλοι μαζί στους φιλόξενους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης και της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκη», που μας παραχωρεί ευγενικά όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου ΠΕ.Α.Π., ωστόσο, δεν θα χάσουμε την επαφή μας με την ευγενική Τέχνη του Κινηματογράφου. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη «συνταγή» που ακολουθήσαμε και το δύσκολο δίμηνο της καραντίνας, μέσω του διαδικτύου (ιστοσελίδα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης), θα εξακολουθήσουμε να αναρτούμε ενδιαφέρουσες προτάσεις, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την επαφή μας.
Στο μεταξύ, δεν μένουμε άπραγοι, αλλά με το δίκτυο συνεργασιών μας  είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε, αν η εξέλιξη της πανδημίας κυλήσει ευνοϊκά, να προχωρήσουμε στην ανακοίνωση προγράμματος προβολών, ακολουθώντας πάντοτε με ευλάβεια τις όποιες οδηγίες δοθούν από τους αρμόδιους φορείς.
Μέχρι τότε, μένουμε ενεργοί, ασφαλείς, μένουμε προσωρινά… χωριστά και ελπίζουμε σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι!

Σχόλια