Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Για άλλη μια χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης ενίσχυσε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ώστε να στηριχθούν όσοι λόγω οικονομικής αδυναμίας και ελλείψει ασφαλιστικής κάλυψης, δεν μπορούν να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη. 
Τα φάρμακα παρέδωσαν στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσο Μαυρίδη η Πρόεδρος της Λέσχης, κα Έλλη Μήτση, Αντιπρόεδρος κα Δέσποινα Μεντεσίδου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Αναγνώστου
Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης για τη συνολική προσφορά της στην πόλη, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο κα Έλλη Μήτση και το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την ευγενική αυτή χειρονομία της να ενισχύσει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου για μια ακόμη χρονιά. Δημιουργείται μια παράδοση προσφοράς στην πόλη μας στην οποία συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι φορείς και πολίτες. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να καλέσω όσους μπορούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας φάρμακα που δεν χρειάζονται, ακόμα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί η ημερομηνία λήξης τους να έχει κάποιο χρονικό ορίζοντα».

Σχόλια