20-11-2019: «Εξοχικό προς πώληση» (Chata na prodej)

Την τσεχική ταινία «Εξοχικό προς πώληση» (Chata na prodej) του Tomáš Pavlíček, παραγωγής 2018, προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα και σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός» ΠΕ.Α.Π.

Το οικογενειακό εξοχικό μπαίνει προς πώληση γιατί κανείς δεν θέλει να πηγαίνει πια εκεί. Οι αναμνήσεις όμως που συνδέουν τα μέλη της οικογένειας με αυτό είναι πολλές. Η μητέρα προτείνει να περάσουν σε αυτό, όλοι μαζί, μια τελευταία φορά πριν πωληθεί. Στη διάρκεια αυτής της μέρας, τα μέλη της οικογένειας ξεκαθαρίζουν αναπόφευκτα τις σχέσεις τους. Η ταινία διακωμωδεί το τσέχικο φαινόμενο των «οικογενειακών σαββατοκύριακων στο εξοχικό». 

Σκηνοθεσία: Tomáš Pavlíček
Σενάριο: Lucie Bokšteflová, Tomáš Pavlíček
Φωτογραφία: Jan Baset Střítežský
Μουσική: Aleš Březina
Πρωταγωνιστούν: Ivana Chýlková, David Vávra, Tereza Ramba, Judit Bárdos, Jana Synková, Jan Kačer, Jan Strejcovský, Michael Pitthan, Václav Kopta, Zuzana Kronerová, Ester Geislerová, David Máj, Robin Kvapil κ.ά.

Διάρκεια
: 77΄

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σχόλια