Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του «…κλπ»

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της περιοδικής ενημερωτικής έκδοσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης «…κλπ», που διανέμεται δωρεάν.
Πρόκειται για μια καλαίσθητη και προσεγμένη έκδοση, που και αυτή τη φορά επιμελήθηκε η ταλαντούχα Πευκιώτισσα γραφίστρια Κατερίνα Μήτση. 
Σε αυτό το τεύχος, εκτός από το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, μπορεί κανείς να διαβάσει μεταξύ άλλων για την επετειακή εκδήλωση των 10 χρόνων της Λέσχης, πλήρη αναφορά στο 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας στο Ηράκλειο, κ.ά. 
Προβάλλοντας την τοπική πολιτισμική ταυτότητα και δημιουργία στις σελίδες του «…κλπ» παρουσιάζεται ο ζωγράφος Αιμίλιος Φρέρης, που έζησε στην Πεύκη πλέον των 40 ετών. 
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όσες και όσους συνέβαλαν στην έκδοση και αυτού του τεύχους και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσω αυτού, στηρίζοντας έτσι τη δράση της. 
Το 4ο τεύχος της περιοδικής ενημερωτικής έκδοσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης «…κλπ» θα διανεμηθεί στις επόμενες ημέρες σε καταστήματα και υπηρεσίες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης. 
Μπορεί όμως κανείς να το διαβάσει ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Λέσχης www.kinlespef.gr.

Σχόλια