Είδαν τον εαυτό τους και τους γύρω τους μέσω μιας ταινίας


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Μανόλης Αναγνωστάκης» το 2ήμερο δωρεάν εργαστήριο με τίτλο: «Μαθαίνω τον εαυτό μου καλύτερα με ταινίες μικρού μήκους», που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.
Το εργαστήριο παρακολούθησαν περί τα 30 άτομα, το Σάββατο μαθητές β΄ και γ΄ γυμνασίου και την Κυριακή ενήλικες, στους οποίους και δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Ο εισηγητής του εργαστηρίου Θάνος Τσάπελης, εκπαιδευτικός και Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κω, με κατάλληλο τρόπο και μέσω της παρακολούθησης ταινίας μικρού μήκους δημιούργησε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ανάμεσα σε όσες και όσους έλαβαν μέρος (μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς κ. ά.) με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων προσωπικής ανάπτυξης.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης ευχαριστεί το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την παραχώρηση της Αίθουσας «Μανόλης Αναγνωστάκης», την PIZZA FAN και το ΚΑΦΕ ΑΛΙΟΣ για την ευγενική χορηγία, την εκπαιδευτικό Ελευθερία Χάρη – Δερμιτζάκη για την πολύτιμη βοήθεια, όσες και όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα του Εργαστηρίου.

Σχόλια