Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος του «…κλπ»

Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος της περιοδικής ενημερωτικής έκδοσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης «…κλπ» ενώ η διανομή του θα αρχίσει στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυσή της στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 8 το βράδυ.
Πρόκειται για μια καλαίσθητη και προσεγμένη έκδοση, που και αυτή τη φορά επιμελήθηκε η ταλαντούχα Πευκιώτισσα γραφίστρια Κατερίνα Μήτση.
Σε αυτό το τεύχος, εκτός από  το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, μπορεί κανείς να διαβάσει μεταξύ άλλων αναφορά στα 10 χρόνια της Λέσχης, πλήρες ρεπορτάζ για το 29ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας στην Καλαμάτα, αναλυτικό αφιέρωμα στον τσεχικό κινηματογράφο, κ.ά.
Προβάλλοντας την τοπική πολιτισμική ταυτότητα και δημιουργία στις σελίδες του «…κλπ» παρουσιάζεται το ζεύγος Γιώργου Γεωργιάδη και Μάρως Κερασιώτη.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όσες και όσους συνέβαλαν στην έκδοση και αυτού του τεύχους και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσω αυτού, στηρίζοντας έτσι τη δράση της.
Το 3ο τεύχος της περιοδικής ενημερωτικής έκδοσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης «…κλπ» θα διανεμηθεί στις επόμενες ημέρες σε καταστήματα και υπηρεσίες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης. 

Σχόλια