Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του «…κ.λ.π.»

Κυκλοφόρησε και ήδη διανεμήθηκε στους θεατές της προβολής της τσέχικης ταινίας «Τα φτερά των Χριστουγέννων»  το 2ο τεύχος της περιοδικής ενημερωτικής έκδοσης της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης «…κ.λ.π.».Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση vintage αισθητικής που επιμελήθηκε η ταλαντούχα Πευκιώτισσα γραφίστρια Κατερίνα Μήτση.
Σε αυτό το τεύχος, εκτός από τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, μπορεί κανείς να διαβάσει μεταξύ άλλων πλήρες ρεπορτάζ για το 28ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας στα Τρίκαλα, αφιέρωμα στα 50 χρόνια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας, μια παλαιότερη συνέντευξη της αείμνηστης Ευγενίας Χατζίκου στο σκηνοθέτη Χρ. Καρακάση κ.ά.
Προβάλλοντας την τοπική πολιτισμική ταυτότητα και δημιουργία αναδημοσιεύεται απόσπασμα από το βιβλίο του Πευκιώτη Χρ. Χρήστου «Με το άγριο φύσημα του αγέρα» ενώ παρουσιάζεται το πολύτιμο λεύκωμα «Οι Μαγκουφανιώτες θυμούνται…», έκδοση του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες».
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όσες και όσους συνέβαλαν στην έκδοση του τεύχους αυτού και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσα από τις σελίδες του, στηρίζοντας έτσι τη δράση της.

Σχόλια