Κάλεσμα συμμετοχής στην 15η Camera Zizanio

Λίγες βδομάδες μόνο απομένουν για να δηλώσετε συμμετοχή στην 15η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής δημιουργίας - Camera ZizanioΜη χάστε την ευκαιρία.  
Η 15η Camera Zizanio θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο Ηλείας παράλληλα με το 18ο Διεθνές  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου.  
Στην Camera Zizanio γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, ανιμέσιον ή πειραματικές που έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους έως 20 ετών.
Όσοι δημιουργοί επιλεγούν για τα διαγωνιστικά τμήματα θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προσκληθούν στο Φεστιβάλ και να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή μαζί με πολλούς νέους από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.  
Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προβολές των επαγγελματικών ταινιών του Φεστιβάλ Ολυμπίας, να  συναντήσουν σημαντικούς έλληνες και ξένους δημιουργούς του κινηματογράφου, να συμμετάσχουν  σε κινηματογραφικά εργαστήρια και σεμινάρια, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και άλλες εκδηλώσεις.
Για το ελληνικό τμήμα αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2015.
Ελάτε στην Camera Zizanio να γνωρίσετε την Ελλάδα που αντιστέκεται, δημιουργεί και αισιοδοξεί!
 Υποβάλετε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις σας για:
·         Το Ελληνικό Τμήμα ΕΔΩ
·         Το Διεθνές και Ευρωπαϊκό ΕΔΩ 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Camera Zizanio
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο camerazizanio@gmail.com, τηλ. 2108664470

Σχόλια