19 βραδιές

Με επτά βραβευμένες ταινίες του 37ου φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την περίοδο Νοέμβριος 2014 – Μάϊος 2015.
Στην περίοδο αυτή προβλήθηκαν 4 ντοκιμαντέρ,19 ταινίες μικρού μήκους, εκ των οποίων 3 ήταν κινουμένων σχεδίων, και 12 ταινίες μεγάλου μήκους, εκ των οποίων 1 ήταν κινουμένων σχεδίων.
Τις περισσότερες βραδιές Τετάρτης των προβολών προηγήθηκε ζωντανή μουσική από ανερχόμενους νέους καλλιτέχνες, σύνολα και σχήματα.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης και το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π., στις Πρεσβείες Ισπανίας, Τσεχικής Δημοκρατίας, Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, το Ινστιτούτο Γκαίτε και το Ινστιτούτο Θερβάντες, τους σκηνοθέτες Γιαννακάκη, Ιωσηφίδη, Καρακάση και Ράππα, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας, την Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου Βοιωτίας, το συγγραφέα Ιερώνυμο Πολλάτο, ηλεκτρονικά και έντυπα μμε, σε όσες και όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση 19 βραδιών με μουσική και κινηματογράφο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται, τέλος, στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Πεύκης και της Λυκόβρυσης που ενίσχυσαν οικονομικά τη Λέσχη μέσω της περιοδικής της έκδοσης «…κ.λ.π.».

Σχόλια