Όταν η μουσική συναντά τον κινηματογράφο


Μια ξεχωριστή βραδιά, παρά το κρύο και τη χιονόπτωση, απόλαυσε το κοινό την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης ΠΕ.Α.Π. 
Στην έναρξη της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας και η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη.
Η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης Έλλη Μήτση αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό της Λέσχης και το έργο της ενώ έκανε αναφορά στην περιοδική της έκδοση, που πρόσφατα κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «…κ.λ.π.» 
Μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών με εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες από την τάξη τραγουδιού της Ασημίνας Μόρφη - Μέτζου με τον Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου να συνοδεύει στο πιάνο ερμήνευσαν στη συνέχεια άριες και αποσπάσματα από διάφορες όπερες όπως και τραγούδια από τον ξένο κινηματογράφο και μιούζικαλ. 
Τα πολυβραβευμένα animation «Προθεσμία 8 λεπτών» των Ζίνας και Πέτρου Παπαδόπουλου και «Η πηγή της νιότης» του Παναγιώτη Ράππα με σχετική αναφορά στην πηγή έμπνευσής του τον Λευκάδιο Χερν έκλεισαν τη βραδιά.
Στο κοινό προσφέρθηκαν βασιλόπιτα, γλυκίσματα και αναψυκτικά, ευγενική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου Papagallino και των Super Markets Σκλαβενίτης
Το παρόν έδωσαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων.

Σχόλια