Ταινία κινουμένων σχεδίων από την Τσεχία για μικρούς και μεγάλους


Μια καλοφτιαγμένη ταινία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους, την τσέχικη ταινία «Η ιστορία μίας κατσίκας με τυρί» του Γιαν Τομάνεκ πρόβαλε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα και σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.»
Εμπνευσμένη από τους μύθους και τις δοξασίες της Πράγας του Μεσαίωνα η ταινία εστιάζει στον αέναο αγώνα του καλού ενάντια στο κακό, που τελικά κατατροπώνεται. 
Η Παιδική Χορωδία του ΠΕ.Α.Π. υπό τη διεύθυνση την μαέστρου της κας Ελ. Βούλγαρη «έντυσαν» την εισαγωγή με τις νότες στο πιάνο και τις μελωδικές φωνές τους. 
Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη στο χαιρετισμό της τόνισε τα εξής: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης για την προβολή ποιοτικών ταινιών που απευθύνονται στους μικρούς φίλους με σκοπό την μετάδοση μηνυμάτων και διαχρονικών αξιών που πρέπει να διέπουν τη ζωή τους». 
Το παρόν έδωσε και η Πρόεδρος της Τσεχικής Κοινότητας στην Αθήνα Ing. Lucie Kuligová μαζί με συμπατριώτισσές της και τα παιδιά τους.

Σχόλια