Κυκλοφόρησε το «..κ.λ.π.»

Στην έκδοση ενημερωτικού περιοδικού εντύπου προχώρησε πρόσφατα η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.
Ο τίτλος του είναι «…κ.λ.π.» και παραπέμπει στα αρχικά Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και στο «και λοιπά» της ύλης του, μιας και εκτός από την εκτενή αναφορά στη δράση της Λέσχης και θέματα κινηματογράφου, υπάρχουν και άλλα ευρύτερου πολιτισμικού ενδιαφέροντος.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμά του «Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης με την πρωτοβουλία της αυτή επιχειρεί ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Να ανοιχτεί περισσότερο στην κοινωνία, να κάνει ευρύτερα γνωστή τη δραστηριότητά της, να τη συνδέσει με την τοπική αγορά κι επιχειρηματικότητα και να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στο πολιτισμικό γίγνεσθαι των Βορείων Προαστίων.»
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο πολυσέλιδο έντυπο, που κυκλοφορεί ήδη σε κεντρικά σημεία της Πεύκης και της Λυκόβρυσης και διανέμεται δωρεάν ενώ βρίσκεται ήδη αναρτημένο και στον ιστότοπο της Λέσχης www.kinlespef.gr.
Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο facebook και το twitter για να ενημερώνεστε εγκαίρως για το πρόγραμμα προβολών και όχι μόνο.

Σχόλια