Άλλη μια Τετάρτη με μουσική και κινηματογράφο

Μια ακόμη αξιόλογη ταινία του Andreas Dresen είχε τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. 
Ταινίες του ταλαντούχου γερμανού σκηνοθέτη έχουν συμπεριληφθεί και παλαιότερα στο πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης. Η ταινία «Σύννεφο 9» προβλήθηκε το Δεκέμβριο του 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης ενώ η ταινία «Καλοκαίρι στο μπαλκόνι» προβλήθηκε το Νοέμβριο του 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. 
Τη βραδιά άνοιξαν οι A-LA-TIERRA Vocal Trio (Λεωνίδας Γαλαριώτης - φωνή, Ειρήνη Κωφοπούλου - φωνή και Χρυσόστομος Καλογριδάκης - φωνή, κιθάρα), που ερμήνευσαν τραγούδια από τον κινηματογράφο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
Η βραβευμένη ταινία στο 44ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary «Ουίσκι με Βότκα» (Whiskey mit Wodka) προβλήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε και σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.»
Ένα επίκαιρο και βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το παράνομο εμπόριο ελληνικών αρχαιοτήτων αποτελεί την επόμενη προβολή, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό θέατρο Θέατρο Πεύκης στις 8 το βράδυ.

Σχόλια