Ξεκινούν οι προβολές

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, πιστή στο ραντεβού της με τους σινεφίλ της πόλης μας, ξεκινάει φέτος προβολές ταινιών από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο.
Για την κατάρτιση του προγράμματος των προβολών η Λέσχη συνεργάστηκε μεταξύ των άλλων με τις Πρεσβείες στην Αθήνα της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και της Τσεχικής Δημοκρατίας, που παραχώρησαν ταινίες των χωρών τους.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών μπορεί κανείς να ενημερωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και με το σχετικό έντυπο που διανέμεται στο Δημαρχείο.
Η ισπανική ταινία του Victor Erice «Ο Νότος» ανοίγει τον κύκλο των προβολών την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.
Θα ακολουθήσει, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2001 στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η γαλλική ταινία Guillaume Canet «Μικρά Αθώα Ψέματα».
Οι προβολές, που θα πραγματοποιούνται από 23 Οκτωβρίου 2011 έως 4 Μαρτίου 2012 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και από 18 Μαρτίου 2012 έως 27 Μαΐου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, συνδιοργανώνονται με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός) του ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ.

Σχόλια